Dato Søndag d. 18. december 2022, kl. 14:00
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 KBH SV
Vokse 75 kr. / Børn gratis
Juleevangeliet for børn

Kom til årets julefortælling for hele familien på Kirkeskibet 2450. Glæd jer til en både magisk, men også barsk historie, som får liv med små, men virkningsfulde detaljer, som den fantasifulde skuespiller Peter Holst tryller frem foran os

"Der var engang en mand, der gik ud for at lede efter ild. Hjælp mig, min kone skal snart føde, og jeg har brug for ild til at varme hende og den lille. Men folk sov, og sov de ikke, havde de ikke lyst til at hjælpe en fremmed".

JULEEVANGELIET handler om den dag for 2022 år siden, hvor verden holdt vejret.

Inspireret af Selma Lagerlöfs bog ”Kristus­legender”, fortæller Peter Holst her historien om den dag, hvor de blinde kunne se, de døve kunne høre, og hvor de håbløse fik håb, og de tvivlende tro.

Målgruppe: Fra 5 år og op.

Pris: Voksne/75 kr. Børn/gratis. Billetindtægten går ubeskåret til Menighedsplejens Julehjælp.

Billetter frigives den 1. november.

Varighed: 35 minutter uden pause.