Dato Søndag d. 11. december 2022, kl. 19:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Julekoncert med Fangekoret

For første gang besøger Fangekoret Frederiksholm Kirke!

I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en cd i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret udenfor murene og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed.

I de sidste 12 år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark og der er lange ventelister på deres optræden.

Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Vi er så heldige, at Fangekoret nu gæster Frederiksholm kirke.

Fri entré og ingen tilmelding! Der er begrænsede pladser, og det er først til mølle.