Dato Fredag d. 10. juni 2022, kl. 20:00
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 København SV

LYDKOLLEKTIVET NEWCLEAR

Kirkeskibet 2450

NEWCLEAR består af de tre prisvindende komponister og musikere Emil Jensen, Victor Dybbroe og Anders Filipsen. De har igennem de sidste 10 år skabt installations-koncerter, lydinstallationer, film og koncertformer, hvor de arbejder tværdisciplinært og innovativt med koncertformatet. Som en del af værkskabelsen, laver NEWCLEAR et residency i Sydhavnen, hvor de vil dykke dybere ned i undersøgelse af en auditiv spejling af Terrain Vague. Med Terrain Vague menes det flydende og relative rum, der skabes i overgangen mellem, der hvor kulturen ophører, og hvor naturen starter, og visa versa. Ambitionen er, at værket kan stille skarpt på, hvorledes Det nye Sydhavn ændrer sig i en transformation, hvor byudvikling og gentrificering ændrer rammerne for beboerne. Værket vil tage afsæt i, samt få festivalgængerne til at stille spørgsmål som: “hvad er det for lyde der har kendetegnet Sydhavnen?, og “hvad er det for lyde man makromæssigt fremelsker i de nye overordnede retningslinjer for det fremtidige miljø i Sydhavnen?”.

Værket varer en time, og arrangeres for præindspillede reallyde, synths, percussion, trompet og stemmer.

Det er muligt at købe drikkevarer og snacks i baren til en billig penge.

Fri entré!