Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 20. januar 2022, kl. 19:00
Sted Kirkeskibet 2450, Topstykket 20, 2450 København SV
Bio på bølgen: The Master

Velkommen til Bio på bølgen - filmaften på Kirkeskibet. Præst Christian Rydahl byder velkommen til aftenens film: The Master.

Krigsveteranen Freddie har længe søgt tilflugt fra tilværelsens ulidelighed gennem et massivt alkoholforbrug. Da han ved et tilfælde møder mesteren Lancaster Dodd mærker Freddie hurtigt, hvordan mesterens tro på sjælevandring og frelse får fæste i hans rodløse og temperamentsfulde sind. Men ikke alle i bevægelsen hilser Freddie velkommen som en af mesterens nærmeste. Paul Thomas Andersen, der tidligere har instrueret bl.a. Boogie Nights, Magnolia og There Will Be Blood, spinder i The Master en fascinerende fortælling om to særprægede mænds forhold til hinanden i USA på randen af 50'erne, en tid for spirituelle bevægelser og nye religioner.

Vi serverer snacks og vin. Fri entré.