Dato Søndag d. 13. februar 2022, kl. 15:00
Kantoriet, Carsten
50 kr.
UDSKUDT Kyndelmissekoncert med Sydhavns Kantori

Koncerten skulle have været afviklet den 11. december 2021, men pga. sygdom blev den udskudt til februar 2022.

KYNDELMISSEKONCERT med SYDHAVNS KANTORI

Kom i kyndelmissestemning, når Sydhavns Kantori holder den smukkeste kyndelmissekoncert!

På programmet står fransk musik af Charpentier, nemlig hans lyse og melodiøse "Messe de Minuit". Messen er skrevet over franske julemelodier - såkaldte "Noëls". Desuden synger koret inderlig og velklingende satser af den østrigske komponist Schubert.

Programmet indbefatter også et "Kyrie" over Beethovens berømte og meget smukke 1. sats fra "Måneskinssonaten".

Koncerten dirigeres af Carsten Mølholm og akkompagneres på orgel og flygel af Daniel Bruun.

Billetter kan købes for 50 kr. i døren. Indtægten går ubeskåret til kantoriets arbejde.

Koncerten henvender sig primært til voksne og børn over 10 år.