Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 19. januar 2022, Kl. 17:00 til kl. 20:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
AFLYST Præsten på plakaten - filmforedrag i Frederiksholm kirke

Præsten har en lang tradition i dansk film og tv. Lige siden den første danske tonefilm, Præsten i Vejlby (1931), har præsten indtaget en naturlig rolle på både lærred og skærm, hvor vi blandt andet har mødt den joviale præst med de åbne arme, præsten som det moralske fyrtårn og den decideret latterlige klovnefigur. Og så er der lange perioder, hvor præsten glimrer ved sit fravær i det danske filmlandskab. Filmaften i Frederiksholm kirke er lidt anderledes i januar, hvor der ikke vises en enkelt film, men tværtimod et hav af filmklip, der matcher dagens filmforedrag. Præst Morten Sternberg leder slagets gang. Der er sandwich og vin til en billig penge. Fri entré.