Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse med Sydhavns Kantori samt efterfølgende konstituering, æbleskiver og gløgg.

Dato Søndag d. 27. november 2022, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Karen Giødesen

Velkommen til højmesse i Frederiksholm kirke. Traditionen tro fejrer vi den første søndag i advent med en festlig højmesse ved medvirken af Sydhavns Kantori.

Derudover er det også dagen, hvor Sydhavn Sogns menighedsråd konstituerer sig. Der serveres derfor æbleskiver og gløgg til kirkekaffen umiddelbart efter højmessen. Såvel den nye menighedsrådsformand Jane Heitmann, næstformand Olav Clausen som den afgående menighedsrådsformand Lone Rasmussen, vil sige et par ord i dagens anledning. Alle er velkommen til at deltage.