Dato Onsdag d. 10. november 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Koncert: RØRT

RØRT skaber fortællinger og rum, der først og fremmest berører os som mennesker. RØRT er stiftet af sangskriver og forsanger Therese Fabricius i 2018, og opstod efter Therese pludselig mistede sin far. Den personlige oplevelse med sorgen blev til sange, og et ønske om at skabe en eksistentiel samhørighed gennem musikken i et rum hvor man kan være privat med sin sorg – i fællesskab med andre. Vi kan opleve at være ensomme i sorgen, men vi behøver ikke at være alene.

RØRT har udviklet en koncertoplevelse som inviterer alle til at være i stue med sorgen. Her er vi sammen i et varmt, uformelt og imødekommende sorgfællesskab, hvor musikken og teksterne tager hånd om sorgens mange nuancer. Oplevelsen veksler mellem sangene skrevet fra et sted midt i sorgen og refleksioner over det at miste et menneske. Musikken er først og fremmest forankret i den poetiske tekst og spænder på tværs af en klassisk, nordisk tradition med en særlig kærlighed til visens stærke fortælling.

RØRT har de sidste 3 år givet mange koncerter i kirker, sognehuse, gallerier, teatre og private hjem og senest optrådt til særarrangementer om sorg i bl.a. Domkirken i København. Duoen har haft utroligt livsbekræftende og varme oplevelser ved at italesætte sorgen gennem musik og ord.

RØRT er en personlig fortælling med sange fra datter til far som aldrig blev sunget mens tid var.

Vokal: Therese Fabricius / Keys & Piano Martin Seier