Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 16. oktober 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:15
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
50 kr.
UDSOLGT Koncert: Steen Jørgensen

Kom helt tæt på, når Sort Sol-frontmand Steen Jørgensen giver koncert sammen med den danske stjerneguitarist Rune Kjeldsen i Frederiksholm kirke.

Siden 1979 har Steen Jørgensen været frontmand i det enestående danske rockband Sort Sol, der har vundet adskillige priser og hæder for bl.a. albums som Flow My Firetear og Glamourpuss.

I 2013 udsendte Steen Jørgensen soloprojektet ”Standards for Living” og turnerede herefter landets spillesteder tynde sammen med guitaristen Rune Kjeldsen.

Steens karakteristiske stemme og Runes ekvilibristiske guitaregenskaber er de perfekte forudsætninger for et udsøgt repertoire af sange fra Steens solokarriere, Sort Sol-numre og modige tolkninger af Bob Dylan, Neil Young, Leonard Cohen, Kraftwerk og Joy Division.

Foruden karrieren som frontmand, for de absolut levende legender i Sort Sol, har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.

Billetpris: 50 kr.

Dørene åbner kl. 19.00, og der er frie pladser.

Baren er naturligvis åben, hvor man kan købe øl, vand og vin til en billig penge. Al barsalg går ubeskåret til Menighedsplejens Julehjælp.