Kreative hænder søges til bæredygtig konfirmandworkshop

Kreative hænder søges til bæredygtig konfirmandworkshop


# Nyheder
Publish date Udgivet af Stine Ovgaard, onsdag d. 26. august 2020, kl. 14:30
Kreative hænder søges til bæredygtig konfirmandworkshop

SYERSKER OG KREATIVE GODTFOLK SØGES TIL KONFIRMANDWORKSHOP

Nuka (billedet) har sammen med en række andre kreative konfirmander, syet sit helt eget flotte konfirmand-outfit ud af gamle brude- og konfirmandkjoler. Hun fik hjælp af frivillige designere og syersker. 

NYT HOLD KONFIRMANDER = NY WORKSHOP 

Til oktober starter der et nyt hold konfirmander i Sydhavn Sogn. Vi leder derfor efter folk, der er vant til at arbejde med en symaskine, som har flair for syning og/eller design, og som har lyst til at hjælpe en flok unge kommende konfirmander med at kreere deres drømmeoutfit. Måske det er noget for dig? Eller måske du kender nogen, som kender nogen? I så fald, tøv endelig ikke med at kontakte aktivitetskonsulent Stine Ovgaard via tlf. 29453964 eller mail: soje@km.dk.

HVORDAN OG HVORNÅR 

 Sydhavn Sogn stiller symaskiner, udstyr og alverdens genbrugskjoler/jakkesæt til rådighed. Workshoppen har allerede to frivillige, der står klar og som har erfaring med de tidligere konfirmandworkshops. Men vi har brug for endnu flere, da workshoppen er populær blandt konfirmanderne.

Workshoppen er hver anden onsdag (lige uger) kl. 16:00-18:00 med opstart i oktober. 

WORKSHOPPEN I TV2-LORRY Her kan du se et indsalg fra TV2 Lorry, hvor to af pigerne beskriver, hvorfor de valgte være med i workshoppen https://www.tv2lorry.dk/kobenh...