Menighedsrådsvalg 2020

# Nyheder
Publish date Udgivet onsdag d. 19. august 2020, kl. 08:56
Menighedsrådsvalg 2020

⛪ SKAL VI STYRKE LOKALMILJØET SAMMEN?
I år er der menighedsrådsvalg, hvilket betyder, at du kan være med, når vi bygger ny kirke på Teglholmen, laver spændende aktiviteter på kirkeskibet, fede klatreevents, anderledes gudstjenester, koncerter og meget andet.

Valgdag: 15. september kl. 19-22

Sted: Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 KBH SV

I Sydhavn Sogn er vi måske ikke helt, som du forventer, et menighedsråd er. Ligesom Sydhavnen er vi en broget flok af unge og ældre, tilflyttere og ”gamle” Sydhavnere, journalister og smørrebrødsjomfruer. Vi er en rigtig Sydhavnskirke, og vi kan godt lide at lave tingene anderledes, rykke lidt ved grænserne og komme ud blandt folk. Her er højt til loftet og plads til alle - også dem, der ikke plejer at komme i kirke om søndagen. Det vigtigste er, at man har nogle holdninger til, i hvilken retning en moderne folkekirke skal rykke sig.

Du kan læse mere om valget her