We are updating our website design to improve the experience on our site.

Sydhavn Sogn er åben

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet mandag d. 18. maj 2020, kl. 13:28
Sydhavn Sogn er åben

Så blev det den 18. maj og vi kan endelig åbne kirkedørene. Det har vi glædet os til!

Det bliver dog ikke helt som det plejer, da vi fortsat skal følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer om én person per fire kvm med to meters mellemrum. Den kommende tid, vil der derfor være et maksimum på deltagerantal:

Frederiksholm kirke

Deltagerantal ved gudstjenester på søn- og helligdage kl. 11:00: 36 personer

Deltagerantal ved andre kirkelige handlinger som fx dåb, bisættelse mm: 30 personer.

Kirkeskibet 2450

Der er ingen gudstjenester på Kirkeskibet i øjeblikket. Deltagerantal ved andre kirkelige handlinger: 15 personer.

Følgende arrangementer udskydes til efter sommerferien:

Lysgudstjeneste, Spirekor, Babysalmesang, Tumlingegudstjeneste, Det kreative kirkeskib, Yoga og Søndagsfrokost. Vi håber på at kunne starte op i august igen.

Følgende arrangementer fortsætter:

Klatrevæggen åbner igen fra 8. juni såfremt forsamlingsforbuddet hæves til flere personer end 10.

SeniorOptimisterne starter den 27.5 samt alle onsdage i juni kl. 14 med sang i kirkerummet og kaffe/kafe i Krypten kl. 14:00-15:30.

Vi glæder os til at se jer alle igen!

Mange hilsner

Sydhavn Sogn