Udgivet fre d. 3. apr 2020, kl. 12:49

Vi havde sådan glædet os til at holde påske sammen med jer her i Frederiksholm kirke med alt lige fra Skærtorsdagsmiddag til Langfredagsgudstjeneste og påskeklatring. Sådan bliver det ikke i år. Men selvom vi holder kirkedørene lukkede, er kirken ikke lukket.

Henover påsken lægger vi derfor små videoer og miniprædikener op sammen med et link til dagens tekst - både på facebook og her på hjemmesiden. Det er selvfølgelig ikke det samme som at være der selv, men vi håber alligevel, at det kan bringe jer lidt påskestemning.

Vi arbejder også på en lille påskeoverraskelse til alle de søde børn, vi desværre ikke kan se i kirken for tiden - det får I mere at vide om snarest.

Vi savner jer allesammen og GLÆDER os til at se jer, når kirken åbner op igen. Pas på jer selv derude.

Rigtig god påske til jer alle!

Kategorier Nyheder