Udgivet tir d. 7. apr 2020, kl. 12:45

Efter regeringens seneste udmelding må vi se i øjnene, at der desværre går endnu længere tid, før vi kan åbne kirken. Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger og lukker ned for alle gudstjenester og aktiviteter indtil videre frem til 10. maj. Kirkelige handlinger, som ikke kan udsættes, vil blive afholdt under særlige forhold.

Men vi er tilstede på nettet - her på hjemmesiden, på facebook og på instagram. Du er også altid velkommen til at kontakte vores præster Heidi, Helene og Christian, hvis du har brug for en snak.

Henover påskedagene vil vi lægge refleksioner, videohilsner og mini-prædikener op på vores facebook-side.

Og hvis man savner en rigtig gudstjeneste i sin fulde længde, kan vi varmt anbefale de gudstjenester, som DR sender på TV og i radioen. Se en oversigt her.

Vi holder jer selvfølgelig løbende opdateret. Og så håber vi, at I alle passer godt på jer selv og hinanden.

Kategorier Nyheder