We are updating our website design to improve the experience on our site.

Børnehøjskole på Kirkeskibet 2450

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet mandag d. 20. januar 2020, kl. 12:29
Børnehøjskole på Kirkeskibet 2450

Kom og vær med, når vi inviterer alle børn fra 1. til 4. klasse ombord til en kreativ børnehøjskole på Kirkeskibet 2450.

Vi skal bla. på skattejagt, lave 'Masterchef' i køkkenet og invitere forældrene på langbordshygge, lave forskellige kreative aktiviteter, se film og lære om livet i vandet omkring Kirkeskibet. Se det fulde program nedenfor. Der vil altid være en lille snack undervejs.

Det er gratis at deltage. Tilmelding foregår her (OBS: det er også muligt at tilmelde sig undervejs i forløbet).

// PROGRAM //
13. februar: “Synker det eller kan det gå på vandet”. Med inspiration fra Archimedes laver vi sammen med Christian Liljedal aktiviteter om vand, flydeevne og tryk.

12. marts: "Kunstworkshop" - vi lytter til musik & fortællinger, mens vi maler. Hvilke billeder ligger der gemt i bibelens historier? Og hvilke billeder ligger der gemt inden i os selv?

2. april: “Påskeskattejagt”. Kan du finde påskens spor og fortællinger på kirkeskibet?

14. maj: "Lav din egen salme" - vi skriver vores egen salme sammen med den dygtige organist Aleksander.

11. juni: "Masterchef". Børnene går i køkkenet og kreerer en langbordsmiddag for forældrene.

Alle dage kl. 15.30-17.00.